Börja spela golf!

För att få ett grönt kort och ett golf-id så behöver du gå en kortare utbildning digitalt på golf.se. (följ länken nedan)

Vi erbjuder dig sedan hjälp med att komma igång, till att börja med får du gå en utbildning på tre timmar med vår duktiga tränare Andreas Hedlund. Ring till oss på kansliet för att boka in dig på någon av följande datum: 5/4 eller 10/4. Fler datum kommer att komma upp här.

När du sedan fått ditt tillfälliga golf-id och din utbildning så är det dags att komma ut på banan. I början gör du lämpligen detta med någon erfaren golfare som kan visa dig hur det går till på banan.

Vi erbjuder gratis träning (för dig med handicap över 36) för Andreas varje onsdag under säsongen, anmälningslistor finns i klubbrummet.

Vi erbjuder även dig att gå fadderrundor med representanter ifrån medlemskommittén.