Träning

Träna med Andreas!

Andreas Hedlund heter vår duktiga tränare som bor i Markaryd med sin familj bestående av Marie och barnen Hampus och Hannes.

Andreas motto som instruktör är att göra det så enkelt som möjligt att utföra spelet golf, att få intresset att växa och att anpassa rörelsen och slagen efter just dina förutsättningar, att helt enkelt hitta den perfekta bollträffen i alla slag, alla är vi olika!

Andreas meriter

Började golfkarriären 1990 och har Hcp +3,6.

Spelade som junior både i Skånelaget, i Landslaget och på ett flertal tävlingar runt om i världen.

Som Professionell har han segrar både på Nordea Tour, Future Tour och på +18 Tour. Andreas har även spelat Challenge Tour och steg 2 i Europa Tour kvalet (missade med 2 slag)  Han innehar även banrekordet här på WGK med 62 slag!

Prislista träning

1 person

25 minuter

50 minuter

2 personer

50 minuter

Lektionspaket

Par-paketet

3 x 25 minuter

Birdie-paketet

5 x 25 minuter

Eagle-paketet

3 x 50 minuter

Albatross-paketet

5 x 50 minuter

Lektionerna betalas via Swish eller faktura om så önskas!

Gruppträningar 2021

Plus 36 träning

Startar onsdag 4 maj

För dig som har 36 eller högre i handicap erbjuder vi gratis träning för Andreas hedlund varje vecka!

Varje onsdag under maj – juni finns två tider att välja mellan, 18-19 och 19-20.

Under augusti – september är det en tid, 18-19.

Du anmäler dig i förväg genom att skriva upp dig på listor i klubbrummet, det går även bra att ringa kansliet och be dem att skriva upp dig. Det finns 10 platser/tid.

Medlemsträning

Startar tisdag 19 april

För dig som vill få igång säsongen på ett bra sätt, erbjuder vi träning vid fem tillfällen där Andreas Hedlund går igenom alla slagen, från driver till putter.

Nytt för i år är att vi kör träningen lite mer intensivt under tre veckor med tisdag torsdag i två veckor och tisdag sista veckan.

Priset för alla fem gångerna är 650:-

Det finns 6 platser/grupp, tider som du kan välja på:

16-17, 17-18, 18-19, 19-20

Anmälning sker per telefon eller mail till kansliet senast 12 april, betalar gör du vid första träningstillfället till kansliet.

Damträning

Startar tisdag 10 maj 18:00

För alla damer, oavsett vilket handicap, har vi träning en gång i veckan, det kostar 100:-/tillfälle och det betalas på plats till Andreas Hedlund via Swish.

Du anmäler dig i förväg genom att skriva upp dig på listor i klubbrummet, det går även bra att ringa kansliet och be dem skriva upp dig. Det finns 6 platser/träningstillfälle.

Powerstart

lördag 23 eller söndag 24 april

En heldag med träning och spel under ledning av Andreas Hedlund där ni får en genomgång av alla slagen, från driver till putter.

Fika och lunch ingår i priset, 795:-

Det finns 6 platser/dag

Under eftermiddagens spel på banan går Andreas med i 4 – 5 hål per boll och ger tips och råd.

Anmälan sker per telefon eller mail till kansliet senast 19 april, betalar gör du på morgonen till kansliet.

Nybörjarträning

För dig som är helt ny inom golfen och antingen har gjort den teoretiska delen på golf.se eller inte, så erbjuder vi ett mycket förmånligt medlemskap inklusive ca 3 timmars träning för Andreas Hedlund där ni går igenom alla grunderna inom golfen.

Följande datum finns för tillfället att anmäla dig till: 13 april 17-20, 18 april 9-12 och 1 maj 9-12

Anmälning sker per telefon eller mail till kansliet senast 3 dagar innan respektive träningstillfälle.

Vi kommer fortlöpande under säsongen ha fler datum, så kan ni inget av ovanstående datum så anmäl ditt intresse till kansliet.