Tävlingsprogram 2023

13 maj Casinogolf

6 juni Flaggtävling


Wittsjöveckan 8-14 juli *

8 juli Juniorsupporten

9 juli Klubbens Dubbel Greensome

10 juli Kvantumslaget

11 juli Hela Dagen Golf By Peneton

12 juli Göinge Bils 2-mannascramble

13 juli 6-6-6 Powered by Vittsjö Turistförening

14 juli Shopens avslutningstävling med fest


5 augusti Nattgolf EN-mannascramble

2 – 3 september Klubbmästerskap

23 september Parmästerskap

7 oktober Höstmingel 


*Upplägg Wittsjöveckan

Order Of Merit, samla poäng hela veckan. Vid prisutdelningen sista tävlingsdagen delas tre priser ut till de som har samlat på sig flest poäng under veckan.


1:a pris värde 6.000kr                                       Reality Park Markaryd

Du får tillgång till alla våra otroliga lokaler på Reality Park för fest, bröllop m.m till ett värde av hela 7000 kr! Det här är en upplevelse som du sent kommer att glömma.

För de tävlingsinriktade finns det också massor av underhållning att utforska. Utmana dina vänner i en intensiv match på darttavlan, visa upp din skicklighet på shuffleboard eller ge dig in i en snabb och spännande omgång air hockey.

Det kommer att vara skratt, spänning och en känsla av kamratskap som fyller luften. Under 3 timmarna kommer ni även att ha tillgång till alla våra 8 VR-stationer, vilket betyder att ni kan tävla mot varandra, samarbeta eller utforska olika spel på egen hand. Det är den perfekta möjligheten att skapa minnen tillsammans och uppleva spänningens rus i en helt ny dimension.

Men det är inte bara virtual reality som väntar på dig i våra lokaler. Dansgolvet med bar kommer att få dina fötter att röra sig i takt med den livliga musiken. Släpp loss och dansa natten lång med dina vänner eller träffa nya människor som delar din passion för rytmer och beats. Din vinst ger dig obegränsad tillgång till alla dessa fantastiska faciliteter( VR endast 3 tim).

Du kan bjuda in vänner och familj för en oförglömlig kväll tillsammans eller ta med kollegor för en annorlunda och minnesvärd teambuilding-upplevelse. Oavsett vad du väljer att göra kommer du att vara omgiven av spänning och glädje. Så se fram emot den kommande tiden när du får upptäcka Reality Parks alla underbara möjligheter. Ta med dig din fantasi och dina nära och kära och låt er förloras i en värld där gränserna suddas ut. Det är dags att skapa minnen som varar livet ut! Obs, Ni bistår själva med mat och dryck som ni ska ha till eventet. Gäller från en lördag till söndag ca. 24 tim.

Lokalen lämnas i samma tillstånd som när ni fick tillgång till den. Upp till ca 100 personer.


2:a pris värde 3.000kr                                      Svensk fastighetsförmedling ger dig en fri villabesiktning!

3:e pris värde 1.500kr                    Greenfeecheckar på flera olika banor!Utlottning  kommer att ske vid varje prisutdelning, 3-6 fina priser varje dag!

Obligatorisk närvaro vid prisutdelning, annars går priserna vidare till nästa pristagare. Detta gäller samtliga deltagare även i lagtävlingarna.

img 2608
reklamutskick