Kommittéerna

Här är de olika kommittéerna som jobbar för att ni som medlemmar ska få den bästa upplevelsen på klubben. Är du intresserad av att vara delaktig, eller vill du komma i kontakt med någon av dem? Kontakta kansliet för att komma i kontakt med rätt kommitté. 

Medlemskommitté

Vi jobbar för att alla medlemmar ska trivas och få en ökad klubbkänsla.

Vi vill att medlemmarna ska få ut så mycket som möjligt av sitt medlemsskap, därför erbjuder vi träningsmöjligheter, umgänge, spel på banan och tävlingar enbart för medlemmar. Vi sätter fortlöpande upp anslag om de olika aktiviteterna på våra anslagstavlor på klubben, både vid parkeringen och i klubbrummet, så glöm inte att titta där!

Medlemskommitté Wittsjö GK
Medlemskommitté Wittsjö GK
Medlemskommitté Wittsjö GK
Tävlingskommitté Wittsjö GK

Tävlingskommitté

I tävlingskommittén jobbar vi för att ta fram ett bra utbud av tävlingar och med att genomföra dem på ett bra sätt. Som deltagare i denna kommitté så får du hjälpa till med allt ifrån att påverka vilka tävlingar som ska finnas i tävlingsprogrammet till att vara starter och tävlingsledare. Tycker du att det är kul att tävla, eller vill du lära dig mer om tävlingar så är du mer än välkommen att kontakta oss genom kansliet.

Junior och Elitkommitté 

I denna kommitté så jobbar vi framförallt för att alla juniorer/knattar ska känna sig välkomna på klubben, oavsett om målet är att tävla eller bara att ha kul. Varje vecka under säsongen finns det möjlighet till träning för instruktör och andra roliga aktiviteter. Anslag om detta kommer fortlöpande upp på våra anslagstavlor. Vi jobbar även med att bereda möjlighet för våra elitspelare att delta i större tävlingar på annan ort.

Junior och Elitkommitté Wittsjö GK
Damkommitté Wittsjö GK

Damkommitté

Vi i damkommittén arbetar för att engagera och aktivera fler av klubbens damer. Vi vill få en bättre gemenskap och få igång ett bättre nätverk för spel och tävlande. Några dagar i veckan har vi tider bokade för bara damer där alla är välkomna, oavsett handicap eller ålder, vi har även andra aktiviteter under säsongen, det kommer fortlöpande upp anslag om detta på klubbens anslagstavlor.

Seniorkommitté

Seniorkommitténs målsättning är att erbjuda golfspel under trivsamma former för klubbens seniorer. Det kommer att anordnas utflykter till andra banor och det spelas “trivselgolf” över 9 hål under högsäsongen. En dag i veckan spelas även “seniorgolf” över 18 hål med start i april. Är du senior och vill komma i kontakt med seniorkommittén, kontakta kansliet för mer information!

Seniorkommitté Wittsjö GK
Sponsorkommitté Wittsjö GK

Sponsorkommitté

I sponsorkommittén arbetar vi hårt för att få våra sponsorer, utöver möjligheten att profilera sitt företag lokalt, att erbjuda sina anställda och kunder en stor golfupplevelse. Våra olika sponsorpaket är utformade för att kunna möta de olika krav och förutsättningar som finns hos de olika företagen. Kontakta kansliet för vidare kontakt om du vill veta mer om hur ditt företag och WGK kan hitta givande samarbetsvägar.

Bankommitté

I bankommittén arbetar vi hela tiden för att underhålla och förbättra vår fina bana. Under säsongen har vi en dag i veckan då alla som känner sig manade att hjälpa till med diverse banskötsel, är mer än välkomna!