fbpx


WITTSJÖ GOLFKROG

 

MENY v. 37 13/9 – /9

 

Lunch serveras 11.30 – 1400

Helgdagar serveras lunchen 1200 – 1400

 

I lunchen ingår måltidsdryck och dagens sallad samt kaffe och dagens kaka (vardagar) / dagens dessert (lördag och söndag)

Pris:   95 kr (vardagar)                          135 kr (Helg och Helgdagar)

            85 kr Take away  Vardagar      80 kr Efter kl 1300 för personer över 65 år Vardagar

 

 

Måndag

PASTA BOLOGNESE

Spagetti med köttfärssås. Serveras med parmesanost

 

Tisdag

UGNSSTEKT FALUKORV

Lök och ostspäckad falukorv. Serveras med potatismos.

 

Onsdag

SPRÖDSTEKT SPÄTTA

Panerad sprödstekt spätta. Serveras med kokt potatis, gröna ärtor och remouladsås.

 

Torsdag

STEKT FLÄSK

Stekt fläsk med kokt potatis med persiljesås

 

Fredag

KRÄMIG PASTAGRATÄNG

Pastagratäng med kyckling, bacon, spenat och soltorkade tomater

 

Lördag

HELSTEKT KOTLETT

Serveras med potatis, legymer och sås.

 

Söndag

OXGRYTA

Klassisk oxgryta. Serveras med ris

 

Varmt välkomna önskar Marita med personal

 





WITTSJÖ GOLFKROG

 

MENY v. 38  20/9 – 26/9

 

Lunch serveras 11.30 – 1400

Helgdagar serveras lunchen 1200 – 1400

 

I lunchen ingår måltidsdryck och dagens sallad samt kaffe och dagens kaka (vardagar) / dagens dessert (lördag och söndag)

Pris:    95 kr (vardagar)                           135 kr (Helg och Helgdagar)

            85 kr Take away  Vardagar      80 kr Efter kl 1300 för personer över 65 år Vardagar

 

 

Måndag

LASAGNE

Pastaplattor varvade med béchamelsås, ost och köttfärs

 

Tisdag

BIFF ALA LINDSTRÖM

Biff alá Lindström: köttfärs, ägg, rödbetor och kapris. Serveras med potatis och sås

 

Onsdag

SPRÖDSTEKT SPÄTTA

Panerad sprödstekt spätta. Serveras med kokt potatis, gröna ärtor och dillsås.

 

Torsdag

STEKT FLÄSK

Stekt fläsk med potatisplättar med löksåssås

 

Fredag

DANSK FLÄSKESTEK

Danska fläskestek. Serveras med rödkål,  potatis, sås och goda tillbehör.

 

Lördag

KÖTTFÄRSLIMPA

Serveras med potatis, lingon och sås.

 

Söndag

CHILI CON CARNE

Köttig chili con carne på högrev och kryddiga korvar. Serveras med ris, riven ost och créme fraiche

 

Varmt välkomna önskar Marita med personal