fbpx




WITTSJÖ GOLFKROG

 

MENY v.28-29   17/- 25/7

 

Lunch serveras 11.30 – 1400

Helgdagar serveras lunchen 1200 – 1400

 

I lunchen ingår måltidsdryck och dagens sallad samt kaffe och dagens kaka (vardagar) / dagens dessert (lördag och söndag)

Pris:    95 kr (vardagar)                           135 kr (Helg och Helgdagar)

            85 kr Take away  Vardagar      80 kr Efter kl 1300 för personer över 65 år Vardagar

 

Lördag

FLÄSKSCHNITZEL

Fläskschnitzel, serveras med krämig potatisgratäng och legymer.

 

Söndag

KYCKLINGGRYTA

Härlig kycklinggryta med smak av curry. Serveras med ris.

 

Måndag

PASTA CARBONARA

Pasta Carbonara på tagliatelle med sidfläsk samt äggula och Parmesan på toppen.

 

Tisdag

CHILI CON CARNE

Mustig chili con carne på högrev. Serveras med ris, riven ost och créme fraiché.

 

Onsdag

SPRÖDSTEKT SPÄTTA

Panerad sprödstekt spätta. Serveras med kokt potatis, gröna ärtor och god remouladsås.

 

Torsdag

KÖTTFÄRSLIMPA

Köttfärslimpa som serveras med gräddsås, lingon och potatis.

 

Fredag

UGNSSTEKT KYCKLING

Ugnsstekt kyckling, serveras med ris och krämig sås, Chana Masala.

 

Lördag

PANNBIFF MED LÖK

Klassisk pannbiff, serveras med mjukstekt lök, potatis och gräddsås.

 

Söndag

HELSTEKT KARRÉKOTLETT

Helstekt karrékotlett. Serveras med rostade potatis, géle, ättiksgurka och gräddsås.

 





WITTSJÖ GOLFKROG

 

MENY v. 30 26/7- 1/8

 

Lunch serveras 11.30 – 1400

Helgdagar serveras lunchen 1200 – 1400

 

I lunchen ingår måltidsdryck och dagens sallad samt kaffe och dagens kaka (vardagar) / dagens dessert (lördag och söndag)

Pris:   95 kr (vardagar)                          135 kr (Helg och Helgdagar)

            85 kr Take away  Vardagar      80 kr Efter kl 1300 för personer över 65 år Vardagar

 

 

Måndag

PASTA BOLOGNESE

Spagetti med köttfärssås. Serveras med parmesanost.

 

Tisdag

UGNSBAKAD FALUKORV

Ugnsbakad falukorv med hemmastompad potatismos

 

Onsdag

SPRÖDSTEKT SPÄTTA

Panerad sprödstekt spätta. Serveras med kokt potatis, gröna ärtor och god remouladsås.

 

Torsdag

KALOPS

Klassisk skånsk kalops, serveras med kokt potatis och inlagda rödbetor-

 

Fredag

STEKT FLÄSK

Stekt fläsk med potatis och löksås

 

Lördag

OXRULLADER

Oxrullader med kokt potatis, gräddsås och goda tillbehör

 

Söndag

KYCKLINGGRYTA

Kycklinggryta. Serveras med ris

 

 

Varmt välkomna önskar Marita med personal