Mitt namn är Michael Wigh, jag driver Michael Wigh Golf AB och är PGA Clubprofessional sedan 30 år, under samma tid har jag drivit golfshop i samarbete med GolfStore.

Jag har varit verksam på flera olika klubbar som Araslövs GK, Östra Göinge GK, Kristianstads GK och även en kort tid hos er på Wittsjö GK som assistent, där jag var medlem under senare delen på 80-talet.

Idag har jag min bas på Bosjökloster GK i Höör där jag har varit verksam i 8 år. På Bosjö arbetar jag med shop, träning, custom fitting, reparationer och mycket mer.

Jag har nu fått möjligheten att utöka min verksamhet och i samarbete med Wittsjö GK se till att ni medlemmar och era gäster får en riktigt bra servicebutik.

Jag kommer se till att det finns ett bra utbud av förbrukningsartiklar som bollar, peggar och handskar. Det kommer också att finnas ett mindre utbud av kläder, skor, vagnar, klubbor m.m.

Varumärken som kommer att finnas på utrustningsdelen är bl.a. Titleist, Foot Joy, Callaway, Cobra, Ping och på kläder/skor Rönisch, Daily Sports och Foot Joy.

Vi kommer också att erbjuda möjligheten att köpa kläder med klubbens logga.

Under säsongen kommer jag att erbjuda möjligheter till utprovning av klubbor vid några tillfällen i samarbete med mina leverantörer.

Vi ses!
Michael Wigh
0708-584032
info@wighgolf.se     www.wighgolf.semicke wigh

WITTSJÖ GOLFKLUBB

Ubbaltsgården 4054 · 280 22 Vittsjö · Skåne, SVERIGE Tel +46 (0)451 226 35