God Fortsättning 2022!

 

Styrelsen för Wittsjö Golfklubb vill önska alla medlemmar en god fortsättning på 2022 och vi hoppas få behålla dig som medlem i Wittsjö golfklubb och att vi tillsammans kan se fram emot en ny säsong.  Du som redan är golfsugen vet att möjligheten till vintergolf finns och dessutom har vi golfsimulatorn i Markaryd som ett bra alternativ. Har du missat information om golfsimulatorn kontakta kansliet. Här kommer lite senaste nytt till dig som medlem.

 

Betalning av årsavgiften

Vi hoppas att ni har fått fakturan med årsavgiften för 2022 i början av januari. Vi ber er respektera att betala årsavgiften under januari månad för att underlätta att klubbens likviditet är tillräcklig vid den här tiden på året.

 

Budgetuppföljning

Styrelsen konstaterar att vår ekonomi är under kontroll och att vi kommer att uppnå ett överskott med mer än 100 000 kr som vi informerade om i december. Arbete pågår med att sammanställa resultatet för 2021 och vi återkommer med utfallet så fort vi har det klart.

 

Wittsjö golfklubb fyller 60 år under 2022

På flera sätt kommer vi under 2022 att uppmärksamma att Wittsjö golfklubb funnits med i 60 år. Boka redan in lördagen den 18 juni i din kalender för då blir det en jubileumstävling med efterföljande fest. Tävlingsformen är 4-mannascramble med lottade lag, på festen efter tävlingen blir det 60-tals mat, underhållning mm. Det kommer tas fram en jubileumsskrift, olika former av medlemserbjudande kommer finnas i restaurangen och på golfbollar, rangekort och greenfeebiljetter. Var uppmärksamma under våren så missar du inget av det som kommer att hända och erbjudas.

 

Tävlingar 2022

Våra tävlings- och medlemskommittér planerar för fullt för tävlingar och medlemsaktiviteter under 2022. På vår hemsida kommer efterhand all information att finnas över kommande tävlingar och aktiviteter. Boka redan nu in vår populära Wittsjövecka, som kommer äga rum under tiden 9 – 15 juli.

På tal om tävlingar så görs här en efterlysning! För ett antal år sedan fanns det en tävling med sponsring av ICA i Markaryd, I samband med prisutdelningen fanns det ett som kan tyckas lite märkligt pris. Den som kom sist i tävlingen uppmärksammades med en slev. Nu efterlyser vi denna slev då vi överväger att ta upp den här tävlingen igen.  Om någon har den, ber vi dig att kontakta kansliet.

Vårmötet 27 mars

Återigen påminns du om att Wittsjö Golfklubb är en medlemsstyrd förening, där du som medlem kan påverka de beslut som tas och berör dig. Söndagen den 27 mars kl.14:00 äger vårmötet rum och du har återigen en möjlighet att bidra med din närvaro på ett av våra viktigaste möten under året. Kallelse och handlingar kommer skickas ut tre veckor innan vårmötet. Kuriosa; denna gång äger vårmötet rum på samma datum som Wittsjö golfklubb stiftades, nämligen den 27 mars 1962, detta kommer uppmärksammas på vårmötet.

På återhörande!

Bengt Eklöf/ordförande

 

 

 

 

 

 

 

WITTSJÖ GOLFKLUBB

Ubbaltsgården 4054 · 280 22 Vittsjö · Skåne, SVERIGE Tel +46 (0)451 226 35